4-Стаен, Колхозен пазар, Варна

77,990€
Описание

Предлагаме ви четиристайно жилище,  в един от най-спокойните и предпочитани за живеене и същевременно комуникативни райони на град Варна – Колхозен пазар.

Апартаментът се състои от входно антре, всекидневна с обособени кухненски бокс, две хубави и широки спални, хол, баня и отделно тоалента. Две тераси. Прилежащо избено помещение Общите части на сградата са в много добро състояние. Много добър избор както за живеене, така и за инвестиция.

“ВАРИАНТ М” извършва всички необходими юридически и технически проверки на имота, организира всички етапи на сделката до нейното финализиране с нотариално прехвърляне. Агенцията съдейства за отпускане на банков кредит при възможно най-добри условия за клиента, като избора на банка се определя спрямо нуждите и възможностите всеки клиент.

“ВАРИАНТ М”, за собствено и това на своите клиенти улеснение, разполага с:
– Помощен отдел – за бързо, лесно и професионално обслужване на клиенти, нуждаещи се от жилищна или потребителска помощ, за закупуване на новото си жилище;
– Юридически отдел – за обстоятелствено обследване на въпросните недвижими имоти предмет на бъдеща сделка, за наличието или липса на всякакъв вид тежести, като ипотеки, възбрани, запори и съдебни спорове; за изготвяне на всичките видове документи и договори необходими от самото начало на сделката до нейното финализиране под формата на нотариален акт или друг вид документ за собственост, предвиден от закона;
– Строително ремонтен отдел – за удобство на нашите купувачи предлагаме отремонтиране на новите им жилища или завършването им “до ключ”.

 

Особености на имота
  • Тухла
  • Етаж: 3/5
  • Квадратура: 85 кв.м.
  • Код на обява: 39962
  • Обзаведен
Брокер