3-Стаен, Младост 1, Варна

Продаден
Описание

Предлагаме ви тристаен обзаведен апартамент, намиращ се в един от най-предпочитаните за живеене, спокойни и същевременно комуникативни райони на гр. Варна – кв. Младост.

Жилището се състои от входно антре; всекидневна с обособени кухненски бокс, дневен кът и трапезария; две спални;  отделно баня и отделно тоалетна, перално помещение и тераса. Към него има прилежащо избено помещение. Апартаментът е изцяло и много добре обзаведен, оборудван с всички необходими уреди и мебели. Жилището е топло и светло.

“ВАРИАНТ М” извършва всички необходими юридически и технически проверки на имота, организира всички етапи на сделката до нейното финализиране с нотариално прехвърляне. Агенцията съдейства за отпускане на банков кредит при възможно най-добри условия за клиента, като избора на банка се определя спрямо нуждите и възможностите всеки клиент.

“ВАРИАНТ М”, за собствено и това на своите клиенти улеснение, разполага с:
– Помощен отдел – за бързо, лесно и професионално обслужване на клиенти, нуждаещи се от жилищна или потребителска помощ, за закупуване на новото си жилище;
– Юридически отдел – за обстоятелствено обследване на въпросните недвижими имоти предмет на бъдеща сделка, за наличието или липса на всякакъв вид тежести, като ипотеки, възбрани, запори и съдебни спорове; за изготвяне на всичките видове документи и договори необходими от самото начало на сделката до нейното финализиране под формата на нотариален акт или друг вид документ за собственост, предвиден от закона;
– Строително ремонтен отдел – за удобство на нашите купувачи предлагаме отремонтиране на новите им жилища или завършването им “до ключ”.

Особености на имота
  • Панел
  • Етаж: 5/8
  • Квадратура: 65 кв.м.
  • Година на построяване: 1990
  • Код на обява: 41030
  • Обзаведен
  • Асансьор
Брокер