Парцел, м-т Добрева чешма, Варна

21,000€
Описание

 

Предлагаме ви  парцел с площ  от 407 кв. м.  Отличен достъп съчетан с невероятна природа и панорамна гледка. Имота  има ПУП, геодезия и е в регулация. Tок и вода на граница. Подходящ за изграждането на мечтаното жилище. Районът е изключително комуникативен и удобен. Близостта до гр. Варна  го прави предпочитано място за целогодишно обитаване.

“ВАРИАНТ М” извършва всички необходими юридически и технически проверки на имота, организира всички етапи на сделката до нейното финализиране с нотариално прехвърляне. Агенцията съдейства за отпускане на банков кредит при възможно най-добри условия за клиента, като избора на банка се определя спрямо нуждите и възможностите всеки клиент.

“ВАРИАНТ М“ , за собствено и това на своите клиенти улеснение, разполага с:
– Помощен отдел – за бързо, лесно и професионално обслужване на клиенти, нуждаещи се от жилищна или потребителска помощ, за закупуване на новото си жилище;
– Юридически отдел – за обстоятелствено обследване на въпросните недвижими имоти предмет на бъдеща сделка, за наличието или липса на всякакъв вид тежести, като ипотеки, възбрани, запори и съдебни спорове; за изготвяне на всичките видове документи и договори необходими от самото начало на сделката до нейното финализиране под формата на нотариален акт или друг вид документ за собственост, предвиден от закона;
– Строително ремонтен отдел – за удобство на нашите купувачи предлагаме отремонтиране на новите им жилища или завършването им “до ключ”

Особености на имота
  • Квадратура: 407 кв.м.
  • Код на обява: 39957