Къща, Център, с. Аврен

42,750€
Описание

Предлагаме ви къща, намираща се в един от най-предпочитаните за живеене села край град Варна – Аврен.

Къщата е с РЗП – 137 кв. м.- старо строителство камък и тухла – и площ на парцела от 1200  кв. м. Добре ограден с прекаран ток и вода. Къщата се състой от две спални, кухня трапезария и просторен коридор, които са наскоро измазани и боядисани след смяна на дограмата. Приземния етаж може да бъде преустроен като масивна трапезария с хол и вътрешна стълба към горния етаж. Закрит гараж.

Село Аврен е административен център на община Аврен, област Варна и отстои на 30 км. от гр. Варна (на СИ) и к.к. Камчия (на ЮИ), в южните полегати склонове на Авренското плато, на височина 360 метра от морското равнище. Прекрасен климат.

“ВАРИАНТ М” извършва всички необходими юридически и технически проверки на имота, организира всички етапи на сделката до нейното финализиране с нотариално прехвърляне. Агенцията съдейства за отпускане на банков кредит при възможно най-добри условия за клиента, като избора на банка се определя спрямо нуждите и възможностите всеки клиент.

“ВАРИАНТ М”, за собствено и това на своите клиенти улеснение, разполага с:
– Помощен отдел – за бързо, лесно и професионално обслужване на клиенти, нуждаещи се от жилищна или потребителска помощ, за закупуване на новото си жилище;
– Юридически отдел – за обстоятелствено обследване на въпросните недвижими имоти предмет на бъдеща сделка, за наличието или липса на всякакъв вид тежести, като ипотеки, възбрани, запори и съдебни спорове; за изготвяне на всичките видове документи и договори необходими от самото начало на сделката до нейното финализиране под формата на нотариален акт или друг вид документ за собственост, предвиден от закона;
– Строително ремонтен отдел – за удобство на нашите купувачи предлагаме отремонтиране на новите им жилища или завършването им “до ключ”.

Особености на имота
  • Тухла
  • Квадратура: 137 кв.м.
  • Код на обява: 39868
  • Гараж/Паркомясто
Брокер