Къща, м-т Прибой, Варна

146,990€
Описание

Предлагаме ви  двуетажна къща в района на квартал Галата – м-ст Прибой. Имотът се намира в комплекс от пет самостоятелни къщи. Спокоен и комуникативен район. На първия етаж са разположени просторен дневен кът с обособени кухненска част и трапезария, баня с тоалетна и входно антре. На втория етаж са две спални, баня с тоалетна и голяма тераса с обособен кът за почивка. Имота е поддържан и е подходящ за целогодишно ползване. Продава се напълно обзаведен, водна риза и радиатори във всички стаи.

ВАРИАНТ М” извършва всички необходими юридически и технически проверки на имота, организира всички етапи на сделката до нейното финализиране с нотариално прехвърляне. Агенцията съдейства за отпускане на банков кредит при възможно най-добри условия за клиента, като избора на банка се определя спрямо нуждите и възможностите всеки клиент.

“ВАРИАНТ М”, за собствено и това на своите клиенти улеснение, разполага с:
– Помощен отдел – за бързо, лесно и професионално обслужване на клиенти, нуждаещи се от жилищна или потребителска помощ, за закупуване на новото си жилище;
– Юридически отдел – за обстоятелствено обследване на въпросните недвижими имоти предмет на бъдеща сделка, за наличието или липса на всякакъв вид тежести, като ипотеки, възбрани, запори и съдебни спорове; за изготвяне на всичките видове документи и договори необходими от самото начало на сделката до нейното финализиране под формата на нотариален акт или друг вид документ за собственост, предвиден от закона;
– Строително ремонтен отдел – за удобство на нашите купувачи предлагаме отремонтиране на новите им жилища или завършването им “до ключ”.

Особености на имота
  • Тухла
  • Ново строителство
  • Квадратура: 118 кв.м.
  • Година на построяване: 2008
  • Код на обява: 41134
  • Обзаведен
Брокер