ВАРИАНТ М

Агенция за недвижими имоти

www.variantm.com

Агенция за недвижими имоти ВАРИАНТ М е от 6 години на пазара за недвижими имоти, като най-силно и добре е развита в посредниченето при покупко-продажба на недвижими имоти в Източна България. Разполагаме с два офиса в Центъра на град Варна – на Спирка НЕПТУН и на Ботевата градинка, а предстои отваряне на още два офиса – в Идеалния Център на град Варна и в Банско.

Екипът на ВАРИАНТ М е от млади и амбициозни хора, вярващи в себе си и в своите успехи, хора, за които думичката “не мога“ е равна на “не искам“, хора, които вместо “не зная“ употребяват “искам да разбера и науча”.

“ВАРИАНТ М”, за собствено и това на своите клиенти улеснение, разполага с:
– Помощен отдел – за бързо, лесно и професионално обслужване на клиенти, нуждаещи се от жилищна или потребителска помощ, за закупуване на новото си жилище;
– Юридически отдел – за обстоятелствено обследване на въпросните недвижими имоти предмет на бъдеща сделка, за наличието или липса на всякакъв вид тежести, като ипотеки, възбрани, запори и съдебни спорове; за изготвяне на всичките видове документи и договори необходими от самото начало на сделката до нейното финализиране под формата на нотариален акт или друг вид документ за собственост, предвиден от закона;
– Строително ремонтен отдел – за удобство на нашите купувачи предлагаме отремонтиране на новите им жилища или завършването им “до ключ”.

“ВАРИАНТ М” извършва всички необходими юридически и технически проверки на имота, организира всички етапи на сделката до нейното финализиране с нотариално прехвърляне. Агенцията съдейства за отпускане на банкова помощ при възможно най-добри условия за клиента, като избора на банка се определя спрямо нуждите и възможностите всеки клиент.